Mousse de ciocolata cu spuma de kiwi

Printeaza

Mousse de ciocolata cu spuma de kiwi din: ciocolat, oua, rom, albusuri, kiwi, zahar, zahar vanilat.

Ingrediente:Mousse_de_ciocolata_cu_spuma_de_kiwi

  • 160 g ciocolata cu 70% cacao
  • 4 oua
  • 2 linguri rom

pentru spuma:

  • 2 albusuri
  • 3 kiwi
  • 100 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat

 

Mod de preparare:

Topeşti ciocolata, ruptă în bucăţi, într-un vas pe baie de aburi şi o amesteci cu cele 4 gălbenuşuri şi cu cele 2 linguri de rom. Dai deoparte de pe foc. Separat, baţi albuşurile spumă şi le încorporezi în amestecul de ciocolată. Impărţi compoziţia în 3 cupe şi dai la frigider.

bati spuma albusurile. Adaugi zaharul tos si zaharul vanilat. Cureti cele 3 kiwi, le scoti semintele, le mixezi si le pui peste albusurile batute spuma. Amesteci pana se omogenizeaza. Scoti cupele cu ciocolata din frigider si le ornezi cu spuma de kiwi.

Mousse de ciocolata cu spuma de kiwi

Mousse_de_ciocolata_cu_spuma_de_kiwi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.