Mousse de ciocolata cu spuma de kiwi
PrinteazaMousse de ciocolata cu spuma de kiwi din: ciocolat, oua, rom, albusuri, kiwi, zahar, zahar vanilat.
- 160 g ciocolata cu 70% cacao
- 4 oua
- 2 linguri rom
pentru spuma:
- 2 albusuri
- 3 kiwi
- 100 g zahar
- 1 plic zahar vanilat
Mod de preparare:
Topeşti ciocolata, ruptă în bucăţi, într-un vas pe baie de aburi şi o amesteci cu cele 4 gălbenuşuri şi cu cele 2 linguri de rom. Dai deoparte de pe foc. Separat, baţi albuşurile spumă şi le încorporezi în amestecul de ciocolată. Impărţi compoziţia în 3 cupe şi dai la frigider.
bati spuma albusurile. Adaugi zaharul tos si zaharul vanilat. Cureti cele 3 kiwi, le scoti semintele, le mixezi si le pui peste albusurile batute spuma. Amesteci pana se omogenizeaza. Scoti cupele cu ciocolata din frigider si le ornezi cu spuma de kiwi.
Mousse de ciocolata cu spuma de kiwi
Pofta buna!