Mousse de ciocolata si capsune

Printeaza

Mousse de ciocolata si capsune din: oua, ciocolata, coniac, frisca, capsune.

Ingrediente:Mousse_de_ciocolata_si_capsune

  • 4 oua
  • 400 g ciocolata
  • 50 ml coniac
  • frisca
  • capsune

 

Mod de preparare:

Topim ciocolata pe baie de abur. Luăm de pe foc şi adăugăm coniacul şi gălbenuşurile pe rând, amestecând continuu.

Batem albuşurile spumă tare şi le încorporăm în ciocolată. Punem mousse-ul în cupe, ornăm cu frişcă şi căpşune.

Presărăm ciocolată rasă şi păstrăm la rece.

Mousse de ciocolata si capsune

Mousse_de_ciocolata_si_capsune

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.