Mousse de sfecla rosie

Printeaza

Mousse de sfecla rosie din: sfecla rosie, mascarpone, creme fraiche, germeni de soia, lamaie, ulei de masline, fragute, sare, piper.

Ingrediente:Mousse_de_sfecla_ rosie

  • 300 g sfecla rosie coapte (sau fiarta)
  • 4 linguri cu mascarpone
  • 150 ml creme fraiche (smantana maturata) rece
  • 125 g germeni de soia
  • 1/2 lamaie
  • 1 lingura cu ulei de masline
  • 300 g fragute
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Mixeaza sfecala taiata in cubulete  până piure foarte fin. Adaugă şi amestecă foarte Asezonează după gust. incorporeaza creme fraîche, în compozitia in cupe/pahare şi dă la rece până în momentul servirii.

Dă germenii de soia printr-un jet de apă rece şi aşază-i apoi pe şervet de bumbac card să absoarbă apa. Pune-i într-un castron şi stropeşte-i cu zeama de Iqmâie şi uleiul de măsline. Amestecă uşor.

Pune câte o linguriţă cu salată de ger-meni în cupe, deasupra mousse-ului de sfeclă roşie, apoi frăguţe proaspete şi din nou germeni, după gust. Serveşte preparatul cât mai rece.

Mousse de sfecla rosie

Mousse_de_sfecla_ rosie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.