Mousse de somon

Printeaza

Mousse de somon din: file de somon, sos de rosii, ulei, iaurt, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Mousse de somon

  • sare
  • piper
  • 200 g file de somon
  • 1 lingură sos de roşii
  • zeama de la 1/2 lămâie
  • 50-75 g iaurt
  • 1 linguriţă ulei măsline

 

Mod de preparare:

Se sărează şi se piperează 200 g file de somon, după care se fierbe la aburi; se lasă la răcit.

Apoi se aşază în vasul robotului cu lama în S, cu 1 lingură sos de roşii, zeama de la 1/2 lămâie, sare, piper după gust, 50-75 g iaurt, 1 linguriţă ulei măsline.

Se mixează totul câteva secunde, sau până se obţine o pastă fină şi catifelată; dacă este cazul, se mai adaugă puţin iaurt, pentru fluiditate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.