Mousse de lămâie cu brânză de vaci

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de Mousse de lămâie cu brânză de vaci din: branza de vaci, faina, budinca de vanilie, smantana, oua, zahar, coaja rasa de lamaie, esenta de lamaie si de vanilie.

Ingrediente:Mousse de lămâie cu brânză de vaci

  • 650 g brânză de vaci
  • 6 linguri cu făină
  • 1 plic cu praf de budincă de vanilie
  • 200 ml smântână lichidă
  • 5 ouă
  • 12 cu zahăr
  • coaja rasă de la o lămâie
  • esenţă de lămâie şi esenţă de vanilie

 

Mod de preparare:

Bate bine albuşurile (ca pentru bezea) cu za­hărul. Amestecă brânza cu celelalte ingrediente folo- : sind mixerul. Incorporează albuşurile bătute în amestecul de brânză. Unge o tavă de copt cu ulei şi tapeteaz-o cu fă­ină.

Incinge cuptorul la 170 de grade. Toarnă compoziţia în tavă şi dă-o la cuptor, până ce prăjitura prinde o crustă rumenă. Tai-o numai după ce se răceşte.

Mousse de lămâie cu brânză de vaci

Mousse de lămâie cu brânză de vaci

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.