Mousse de lămâie cu brânză de vaci
PrinteazaO reteta simpla si delicioasa de Mousse de lămâie cu brânză de vaci din: branza de vaci, faina, budinca de vanilie, smantana, oua, zahar, coaja rasa de lamaie, esenta de lamaie si de vanilie.
Ingrediente:
- 650 g brânză de vaci
- 6 linguri cu făină
- 1 plic cu praf de budincă de vanilie
- 200 ml smântână lichidă
- 5 ouă
- 12 cu zahăr
- coaja rasă de la o lămâie
- esenţă de lămâie şi esenţă de vanilie
Mod de preparare:
Bate bine albuşurile (ca pentru bezea) cu zahărul. Amestecă brânza cu celelalte ingrediente folo- : sind mixerul. Incorporează albuşurile bătute în amestecul de brânză. Unge o tavă de copt cu ulei şi tapeteaz-o cu făină.
Incinge cuptorul la 170 de grade. Toarnă compoziţia în tavă şi dă-o la cuptor, până ce prăjitura prinde o crustă rumenă. Tai-o numai după ce se răceşte.
Mousse de lămâie cu brânză de vaci
Poftă bună!