Mozzarella de casa pane

Printeaza

Mozzarella de casa pane din: mozzarella, oua, faina, pesmet, sare.

Ingrediente:Mozzarella de casa pane

  • 250 g bile mici de mozzarella
  • 2 ouă
  • făină
  • pesmet
  • ulei pentru prăjit
  • un praf sare

 

Mod de preparare:

Se pun în farfurii separate făina, ouăle bătute cu un praf de sare şi pesmetul. Bilele de brânză se scurg foarte bine de apă. Se trec apoi, pe rând, prin făină, ouă şi pesmet.

Se prăjesc în baie de ulei bine încins si se scot pe şervete de hârtie absorbante.

Se pot consuma imediat sau mai reci, alături de o salată proaspătă de roşii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.