Mozzarella cu roşii, usturoi si sos de nuci

Printeaza

O reteta de mozzarella cu rosii, usturoi si sos de nuci din: rosii cherry, mozzarella, usturoi, frunze de marar, nuci, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:

  • 500 g rosii cherry
  • 400 g mozzarella
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 legatura frunze de marar
  • 150 g nuci macinate
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spălati roşiile şi frunzele de mărar, lăsaţi-le să se scurgă de apă. Tăiaţi mărarul şi usturoiul curăţat cât mai mărunt, apoi frecaţi-le cu putină sare într-un mojar sau mărunţiti-le cu un blender. Adăugaţi nucile şi uleiul.

Când aţi obţinut un sos omogen, adăugaţi sare şi piper, după gust. Puneţi roşiile şi mozzarella într- un castron şi adăugaţi deasupra sosul. Amestecaţi bine şi serviţi preparatul rece.

Mozzarella cu roşii, usturoi si sos de nuci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.