Muffins cu legume
PrinteazaMuffins cu legume din: dovlecel, ardei, morcov, broccoli, branza de capra, faina, lapte, iaurt, ulei, oua, praf de copt, sare.
- 1 dovlecel
- 1 ardei gras
- 1 morcov mic
- câteva bucheţele de broccoli
- 100 g brânză de capră
- 200 g făină
- 150 ml lapte
- 50 g iaurt
- 50 ml ulei
- 2 ouă
- 1 linguriţă praf de copt
- sare de mare
Mod de preparare:
Se încinge cuptorul la 180 °C. Legumele se curăţă, se spală şi se dau prin râzătoare. Se aşază intr-un bol şi se amestecă împreună cu ouăle, laptele, iaurtul, brânza de capră şi uleiul.
Se adaugă făina amestecată cu praful de copt şi sarea; se încorporează cu mişcări uşoare.
Compoziţia obţinută se pune în tava de brioşe tapetată cu hârtie de copt, care se dă la cuptor timp de 30 min.
Pofta buna!