Muffins pufosi cu ciocolata
Printeaza
- 2 oua
- 110 gr de unt moale
- 110 gr de zahar
- 140 gr faina
- 70 de gr bucatele de ciocolata
- 1 plic de zahar vanilat
- 2 lingurite de praf de copt
- 2 linguri de lapte
Mod de preparare:
Se pun toate ingredientele (in afara de ciocolata) in mixer si se mixeaza bine.Se adauga apoi bucatelele de ciocolata si se amesteca usor cu o lingura.
Am uns formele de briose cu ulei si tapetat cu faina, iar pe fund am pus cate un cerc de hartie de copt sa le pot scoate mai usor.
Daca nu aveti forme de briose, puneti compozitia intr-o tava de chec (sau doua) sau intr-o tava de tort.
Atentie sa estimati bine tava in care trebuie pusa cantitatea rezultata.
Am pus cu o lingura compozitia in fiecare, apoi cu o lingurita le-am nivelat si am mai pus deasupra bucatele de ciocolata.
Le-am dat la cuptor (preincalzit) la 180 de grade, pt cca 20 minute.In orice caz, depinde de cuptor, verificati cu scobitoarea.
Pofta buna!
Ce pofta mi-ai facut
Ce pofta mi-au facut
Pur si simplu delicioasa