Mujdei cald

Printeaza

Mujdei cald

Ingrediente:Mujdei cald

  • 1 lingură de unt
  • 1 lingură de făină
  • 1 ceaşcă de supă de carne
  • 2 linguri oţet
  • sare 1 linguriţă
  • 1 jumătate căpăţână de usturoi mare

 

Mod de preparare:

Untul se topeşte pe foc, se amestecă cu făină şi se stinge cu supă. Usturoiul se pisează pastă.

Când a inceput să fiarbă zeama, se adaugă usturoiul, oţetul, sare .

Se lasă să freamete 10 minute pe foc dulce, amestecând din când în când.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.