Mujdei de usturoi

Printeaza

Mujdei de usturoi

Ingrediente:Mujdei de usturoi

  • 3—4 căpăţini de usturoi
  • sare
  • oţet (facultativ)
  • apă sau supă

 

Mod de preparare:

Curăţăm usturoiul şi îl pisăm bine cu sare într-o piuliţă de lemn, pînă se face ca o pastă.

Scoatem într-un castronaş şi adăugăm apă, supă sau zeamă de raci (după felul de mîncare la care servim mujdeiul), pînă la consistenţa smîntîni subţiri.

Putem adăuga puţin oţet.

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Imi place mujdeiul.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.