Muraturi asortate

Printeaza

Muraturi asortate

Mod de preparare:

9 l de apă se fierb cu 300 g sare mare, 100 g zahăr, foi de dafin, piper şi boabe de muştar.

În borcan, se pun, la fund, mărar, vişin, ţelină, frunze de hrean, cimbru, tarhon, câteva căpăţâni de usturoi şi aşezăm zarzavaturile spălate  pepeni verzi mici, gogonele, castraveţi, morcovi, felii de ţelină, mere, pere, bucheţele de conopidăşi varză roşie, tăiată sferturi.

Se aşează estetic, după care turnăm peste ele apa fiartă clocotită.

Se leagă borcanul cu două rânduri de celofan şi se ţine la căldură până se limpezeşte zeama, după care îl ducem la rece.

Muraturi asortate

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.