Muraturi si Conserve

Printeaza

Muraturi si Conserve:

Pasta_de_ardei_capia

Pasta de ardei capia

Pasta de ardei capia din: Ingrediente: 4 kg ardei capia 250 g bulion 500 ml utei 1 lingurită boia iute/dulce 1/2 kg ceapă sare grunjoasă   Mod de preparare: Speli bine ardeii şi-i coci în cuptor. Când sunt gata, îi pui într-un vas, îi sărezi si-i acoperi cu o cârpă sau cu folie de aluminiu, […]

Gem_de_cirese_cu_mar_si_capsuni_04

Reteta zilei: Gem de cirese cu mar si capsuni

Gem de cirese cu mar si capsuni din: cirese, capsuni, mar, lamaie, conservant. Ingrediente:  800 g cireșe, fara samburi 200g capsuni, maruntite 1 mar ras sucul de la 1/2 lamaie 350 g de zahăr 1 plic conservant Mod de preparare: Pune toate ingredientele intr-un vas adanc si se amesteca bine. Se încălzesc la foc mic […]

Castraveti_murati_cu_marar

Castraveti murati cu marar

Castraveti murati cu marar din: castraveti, apa, sare grunjoasa, marar, usturoi, ardei. Ingrediente: 2 kg castraveţi 3 l apă 3 linguri sare grunjoasă 2 tulpini mărar uscat 6 cătei usturoi 2 ardei iuti   Mod de preparare: Ţii castraveţii în apă rece câteva ore, după care-i speli şi-i aşezi cât mâi compact în borcane. Adaugi […]

Chutney_de_piersici_si_stafide

Chutney de piersici si stafide

Chutney de piersici si stafide din: otet, piersici, stafide, ceapa, mere, sare, ghimbir, seminte de mustar, scortisoara, chili, zahar. Ingrediente: 500 ml oţet de vin alb 1 kg piersici curăţate de sâmburi şi tăiate mărunt 350 g stafide 2 cepe curăţate şi tăiate mărunt 2 mere decojite, curăţate de cotor şi tăiate mărunt 2 linguriţe […]

Dovlecei_cu_verdeata_in_saramura

Dovlecei cu verdeata in saramura

Dovlecei cu verdeata in saramura din: dovlecei, patrunjel, marar, telina, sare, gheata. Ingrediente: 1 kg dovlecei pătrunjel verde mărar verde frunze de ţelină sare cuburi gheaţă   Mod de preparare: Spală dovleceii şi taie-i în felii groase de 1 cm. Pune pe foc o cratiţă cu apă cu sare. Când clocoteşte, adaugă feliile de dovlecei […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.