Musaca cu Ciuperci și Carne de Vită din: carne de vita, ciuperci, ceapa, usturoi, orez, lapte, unt, faina, nucsoara, scrotisoarasare, piper, ulei de masline, parmezan. Această reinterpretare adaugă un aer aromatic cu ciuperci și carne de vită, oferind o notă nouă și delicioasă unei rețete clasice. Musacă este un preparat tradițional în bucătăria mediteraneană, dar […]
Musaca cu ardei capia, rosii si iaurt
PrinteazaMusaca cu ardei capia, rosii si iaurt din: cartofi, carne tocata de porc, ceapa, rosii, ardei capia, oua, iaurt, patrunjel, ulei, sare, piper, boia de ardei.
- 5-6 cartofi
- 600 g carne tocată de porc
- 2 cepe
- 3 roşii
- 3 ardei capia
- 2 ouă
- 200 g iaurt
- pătrunjel
- ulei
- sare
- piper
- boia de ardei
Mod de preparare:
Spală catofii şi fierbe-i în coajă, în apă cu sare. Ardeii capia coace-i pe tablă împreună cu roşiile.
Separat, taie ceapa mărunt şi căleşte-o în ulei. Adaugă carnea tocată şi lasă să se înăbuşe.
Din când în când, stropeşte cu apă. La final, condimentează cu sare, piper şi un praf de boia de ardei.
Decojeşte cartofii şi roşiile şi taie cubuleţe. Adaugă carnea înăbuşită, amestecă uşor şi pune compoziţia într-un vas termorezistent. Acoperă cu restul de cartofi şi roşii.
Toarnă ouăle bătute cu iaurtul şi pune deasupra fâşii de ardei copţi şi Lasă la cuptor, la foc moderat, aproximativ o oră.
Presară deasupra pătrunjel tocat fin.
Musaca cu ardei capia, rosii si iaurt
Pofta buna!
Musaca de Legume de Post: O Delicioasa Alternativa Vegetariana
Musaca de Legume de Post: O Delicioasa Alternativa Vegetariana din: cartofi, vinete, dovlecei, ceapa, usturoi, sos de rosii, ciuperci, ulei de masline, oregano, cimbru, sare, piper. Musaca de post este o optiune minunata pentru cei care doresc sa se bucure de gustul delicios al unei musace traditionale, fara a folosi carne sau produse de origine […]
Pofta buna!