Musaca aromata

Printeaza

Musaca aromata din: cartofi, unt, ceapa, mazare, carne, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Musaca aromata

  • 4 cartofi
  • 100 g unt
  • 100 ml lapte
  • 450 g carne tocată
  • o ceapă
  • 250 g mazăre conservată
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cartofii se pun la fiert, se pasează, se amestecă cu unt şi lapte şi se potriveşte gustul de sare. Ceapa tocată se pune fa călit, se presară cu sare, piper, şi, când a devenit translucidă, se pune carnea.

Se lasă pe foc 10 minute amestecând-o până devine maronie. Mazărea se trece sub un jet de apă rece şi, eventual, se fierbe. Se amestecă mazărea cu carnea şi se pun într-un vas de cuptor. Deasupra se aşază piureul ca un capac.

Se lasă 15 minute la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.