Musaca cu carne de pui

Printeaza

Musaca cu carne de pui din: cartofi, carne de pui, ceapa, unt, ulei, lapte, boia, pasta de tomate.

 

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • 500 g carne de pui
  • 1 ceapă
  • 1 lingură unt
  • 1/2 pahar ulei
  • 1/2 cană lapte
  • boia de ardei
  • 1 lingură pastă de tomate

 

Mod de preparare:

Pui cartofii la fiert, iar între timp pregăteşti carnea.

Pui uleiul cu ceapa la călit, iar când începe să capete o culoare aurie adaugi carnea şi condimentele şi laşi totul pe foc timp de 30 de minute.

Pregăteşti piureul adăugând laptele şi untul, iar când carnea este gata, pui şi carnea şi piureul împreună în straturi în vas de yena.

Dai vasul la cuptor pentru 20 de minute, iar la final presari pătrunjel.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.