Musaca de cartofi cu ardei gras si cascaval
PrinteazaMusaca de cartofi cu ardei gras si cascaval din: ardei graşi copţi, ceapa, cartofi, ulei, rosii, smântână vegetală pentru gătit, făină, caşcaval vegetal, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 20 ardei graşi copţi
- 4-5 cepe
- 800 g cartofi
- 150 ml ulei
- 500 g roşii
- 100 g smântână vegetală pentru gătit
- 1 lingură făină
- 100 g caşcaval vegetal ras
- ulei, pentru uns tava
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tai cartofii rondele şi îi prăjeşti în ulei încins. îi scoţi pe şervete absorbante.
In uleiul rămas căleşti ceapa tăiată julien, o laşi să devină sticloasă, apoi adaugi ardeii graşii tăiaţi fideluţă, sare şi piper după gust.
Laşi aproximativ 10 minute, adaugi roşiile date prin râzătoare, acoperi şi ţii ca să scadă sosul format.
Musaca de cartofi cu ardei gras si cascaval
Pofta buna!