Musaca de cartofi cu carne de pui

Printeaza

Musaca de cartofi cu carne de pui din: cartofi, piept de pui, ulei, smantana, oua, ceapa, patrunjel si sare.

 

Ingrediente:

  • 8 cartofi rosii
  • 500 g piept de pui
  • 2 linguri ulei
  • 4 linguri smantana
  • 4 oua fierte tari
  • 1 ceapa
  • 1legatura patrunjel verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbeţi cartofii în coajă şi apoi lăsaţi-i la răcit. Curăţaţi-i şi tăiaţi-i în rondele. Fierbeţi carnea în apă cu sare şi cu ceapa curăţată.

Taiaţi-o apoi în cubuleţe sau daţi-o prin maşina de tocat. Ungeţi un vas termorezistent cu ulei şi aşezaţi cartofii, ouăle tăiate în felii subţiri şi carnea în straturi alternative.

Stratul de deasupra trebuie să fie din cartofi. Stropiţi-i cu puţin ulei şi puneţi vasul la cuptorul încălzit dinainte.

Când cartofii s-au rumenit puţin, scoateţi vasul din cuptor şi turnaţi deasupra smântână.

Puneţi din nou vasul la cuptor pentru 20 de minute şi reduceţi focul.

Ornaţi cu pătrunjel verde tocat mărunt.

 

Musaca de cartofi cu carne de pui

Musaca_de_cartofi_cu_carne_de_pui

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.