Musaca de cartofi cu ciuperci si verdeata
PrinteazaMusaca de cartofi cu ciuperci si verdeata din: ciuperci, cartofi, ceapa, ulei, nucsoara, suc de rosii, verdeata, pesmet, sare, piper.
- 1 kg ciuperci
- 1 kg cartofi
- 2 cepe
- 4 linguri ulei
- nucsoara rasa
- 4 linguri suc de rosii
- 1 legatura verdeata tocata marunt
- 1 lingura pesmet
- sare
- piper
Mod de preparare:
Daţi ciupercile prin maşina de tocat împreună cu ceapa. Tocătura obţinută căliţi-o 10 minute în ulei, apoi potriviţi de sare şi piper şi adăugaţi verdeaţa tocată şi nucşoara.
Fierbeţi catofii curăţaţi şi faceţi din ei un piure.
Ungeţi un vas cu ulei, tapetaţi-l cu pesmet şi puneţi straturi de cartofi şi ciuperci, ultimul strat fiind de cartofi.
Deasupra puneţi sucul de roşii. Puneţi tava la cuptor, până când se rumeneste bine deasupra.
Musaca de cartofi cu ciuperci si verdeata
Pofta buna!