Cârnați Făcuți în Casă: Aroma Tradiției în Bucătăria Modernă din: carne de porc tocata, slanina de porc, usturoi, sare, piper negru, boia dulce, mate de porc. Bine ați venit în lumea savuroasă a cârnaților făcuți în casă, unde fiecare bucățică reflectă pasiunea și măiestria tradițiilor culinare. Cârnații, acei ambasadori ai gustului autentic, sunt mai mult […]
Musaca de cartofi cu legume
PrinteazaMusaca de cartofi cu legume din: cartofi, telina, praz, sare, tocatura de soia, rosii, piper macinat, ulei.
Ingrediente:
- 1 kg cartofi
- 1 telina
- 1 praz
- sare
- tocatura de soia
- 2 rosii
- piper macinat
- 4 linguri cu ulei
Mod de preparare:
Curatati cartofii, telina si prazul, le puneti sa fiarba in apa calda cu o lingurita de sare.
Scoateti legumele dupa 30 minute, faceti un piure, puneti jumatate din acesta intr-o forma unsa cu ulei.
Tocatura de soia o puneti in apa clocotita pentru 10 minute, o amestecati cu ceapa tocata, o rosie felii fara pielita, sare si condimente, caliti amestecul si-1 puneti peste piureul din forma.
Acoperiti cu restul de piure, puneti felii de rosie si fierbeti musacaua in bain-marie sau tineti la cuptor 15 minute.
Serviti musacaua calda, taiata felii mari, cu sau fara paine.
Musaca de cartofi cu legume
Pofta buna!
Salată cu Piept de Rață, Fructe de Pădure și Dressing de Portocale
Salată cu Piept de Rață, Fructe de Pădure și Dressing de Portocale din: piept de rata, fructe de padure, mix de salata, ceapa rosie, nuci coapte, sare, piper, zeama de portocala, miere, ulei de masline, otet balsamic, sare, piper. Ingrediente: Pentru salată: 2 piepturi de rață 200 g de fructe de pădure proaspete (zmeură, afine, […]