Musaca de cartofi

Printeaza

Musaca de cartofi din: cartofi, piept de pui, ulei, smantana, ceapa, patrunjel verde si sare.

Ingrediente:Musaca_de_cartofi

  • 4 cartofi mari rosii
  • 400 g piept de pui
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri smantana
  • 1 ceapa
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbeti cartofii in coaja si apoi lasati-i la racit. Curatati-i si taiati-i in rondele. Fierbeti carnea in apa cu sare si cu ceapa curatata. Taiati-o in cubulete sau dati-o prin masina de tocat. Ungeti un vas termorezistent cu ulei si asezati cartofii si carnea in straturi alternative.

Stratul de deasupra trebuie sa fie din cartofi. Stropiti preparatul cu putin ulei si puneti vasul la cuptor.  Cuptorul trebuie sa fie incalzit dinainte. Cand cartyofii s-au rumenit, scoateti vasul din cuptor si turnati deasupra smantana. Ornati cu patrunjel verde tocat marunt.

Musaca de cartofi

Musaca_de_cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.