Musaca de conopidă cu ficăţei de pasăre
PrinteazaMusaca de conopidă cu ficăţei de pasăre din: conopida, ficat de pasare, ceapa, unt, ou, sare, piper, pesmet.
- 1 conopidă mare
- 1/2 kg ficat de pasăre
- 1 ceapă
- 3 linguri de unt
- 1 ou
- sare
- piper
- 2-3 linguri de pesmet
Mod de preparare:
Speli bine conopida, o desfaci în bucheţele şi o pui la fiert în apă cu sare. în acest timp cureţi ficăţeii şi ceapa, tai ceapa mărunt şi le pui apoi să se călească în untul topit.
După ce conopida a fiert, o laşi să se scurgă, iar ficăţeii şi ceapa le treci prin maşina de tocat.
Amesteci apoi compoziţia de ficăţei cu oul, potriveşti gustul de sare şi piper şi aşezi într-un vas uns cu unt un strat de conopidă, unul de compoziţie şi altul de conopidă.
Presari apoi pesmetul cernut, stropeşti cu unt topit şi dai musacaua la cuptor pentru 25 de minute.
Musaca de conopidă cu ficăţei de pasăre
Poftă bună!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/musaca-conopida-ficatei-pasare html