Musaca de conopida

Printeaza

Musaca de conopida din: conopida, rosii, margarina, pesmet, broccoli, margarina, faina, supa de legume, sare, piper.

Ingrediente:Musaca_de_conopida

  • 1 conopida
  • 2 rosii
  • 1 lingurita cu margarina
  • 1 lingura cu pesmet
  • cateva buchetele de broccoli

Ingrediente sos:

  • 150 g margarina
  • 4 linguri faina
  • 1 cana cu apa sau supa de legume
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Desfa conopida si broccoli in buchetele si opareste-le in apa cu sare.

Topeste margarina si caleste in ea faina, amestecand energic pana capata culoarea aurie.

Toarna treptat apa, amestecand cu telul ca sa nu ramana cocoloase. Lasa pe foc sa fiarba pana se ingroasa putin sosul.

La final, potriveste gustul de sare si piper. Unge un vas cu margarina si tapeteaza-l cu pesmet.

Asaza un rand cu jumatate din cantitatea de conopida, apoi broccoli si restul de conopida. Pune rosiile taiate felii si toarna sosul.

Lasa la cuptor, aproximativ 30-35 de minute.

Musaca de conopida

Musaca_de_conopida

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Musaca de conopidă si cartofi

Musaca de conopidă cu fasole grasă

Musaca de conopidă cu fasole grasă Ingrediente: 1 conopidă 1/4 kg fasole lată galbenă 4 cartofi noi 1 ceapă 100 g margarina 50 ml ulei 1 lingură făină 1 lingură pesmet 1 legă­tură pătrunjel sare piper după gust   Mod de preparare: Cureţi conopida, fasolea şi cartofii şi le pui la fiert în apă rece […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.