Musaca cu ardei capia
PrinteazaMusaca cu ardei capia din: vinete, dovlecei, rosii, usturoi, mozzarella, cascaval, busuioc, sare, piper.
- 2 vinete
- 2 dovlecei
- 3 roşii
- 2 bucăţi usturoi
- mozzarella
- caşcaval
- sare şi piper
- busuioc verde
- ulei de măsline
- ardei capia copţi
Mod de preparare:
Dovleceii şi vinetele se curăţă de coajă şi se taie felii. Se frig pe grillul Intr-o tavă se pune puţin ulei, apoi se aşază feliile de dovlecei, vinete, mozzarella, ardei copţi, roşii, busuioc, usturoi, caşcaval, după care din nou se repetă straturile de legume, ultimul fiind caşcavalul ras.
Se coace la cuptorul încins în prealabil la 200 °C, timp de 30 de minute.
Pofta buna!