Musaca cu carne de pui
PrinteazaMusaca cu carne de pui din: cartofi, carne de pui, ceapa, unt, ulei, lapte, boia, pasta de tomate.
Ingrediente:
- 1 kg cartofi
- 500 g carne de pui
- 1 ceapă
- 1 lingură unt
- 1/2 pahar ulei
- 1/2 cană lapte
- boia de ardei
- 1 lingură pastă de tomate
Mod de preparare:
Pui cartofii la fiert, iar între timp pregăteşti carnea.
Pui uleiul cu ceapa la călit, iar când începe să capete o culoare aurie adaugi carnea şi condimentele şi laşi totul pe foc timp de 30 de minute.
Pregăteşti piureul adăugând laptele şi untul, iar când carnea este gata, pui şi carnea şi piureul împreună în straturi în vas de yena.
Dai vasul la cuptor pentru 20 de minute, iar la final presari pătrunjel.
Pofta buna!