Musaca cu legume si mozzarella
PrinteazaMusaca cu legume si mozzarella din: vinete, dovlecei, rosii, usturoi, mozzarella, cascaval, busuioc, sare, piper.
- 2 vinete
- 2 dovlecei
- 3 roşii
- 2 bucăţi usturoi
- mozzarella
- caşcaval
- sare şi piper
- busuioc verde
- ulei de măsline
- ardei capia copţi
Mod de preparare:
Dovleceii şi vinetele se curăţă de coajă şi se taie felii.
Intr-o tavă se pune puţin ulei, apoi se aşază feliile de dovlecei, vinete, mozzarella, ardei copţi, roşii, busuioc, usturoi, caşcaval, după care din nou se repetă straturile de legume, ultimul fiind caşcavalul.
Se coace la cuptorul încins în prealabil la 200 °C, timp de 30 de minute.
Pofta buna!