Musaca cu vita si nucsoara

Printeaza

Musaca cu vita si nucsoara din: vinete, ceapa, cartofi, rosii, usturoi, carne tocata de vita, bulion, supa, ulei, sare, faina, piper, lapte, oua, cascaval, unt, nucsoara.

Ingrediente:Musaca cu vita si nucsoara

  • 2 vinete
  • 2 cepe
  • 2 cartofi fierţi
  • 2 roşii
  • 2 căţei usturoi
  • 500 g carne tocată de vită
  • 2 linguri bulion
  • 500 ml supă
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 30 g făină
  • 300 ml lapte
  • 2 ouă
  • 50 g caşcaval ras
  • 30 g unt
  • nucşoară

 

Mod de preparare:

1. Vinetele se taie rondele, se presară cu sare şi se lasă o oră să-şi elibereze sucul. Apoi se şterg şi se rumenesc în ulei.

2. Ceapa mărunţită, usturoiul la fel şi carnea se călesc în ulei. Se adaugă bulionul, supa şi se fierb. într-un vas de cuptor se pun straturi de carne, de rondelele roşii, vinete şi cartofi.

4. Făina, laptele şi untul se fierb la foc mic până se îngroaşă.

Se trag de pe foc şi se pun gălbenuşurile şi caşcavalul. Se bat albuşurile cu sare, piper şi nucşoară-şi se adaugă. Se toarnă peste amestecul de legume şi carne şi se coace.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.