Musaca de Cartofi cu Carne Tocată din: carne tocata, cartofi, ceapa, usturoi, rosii in bulion, oua, lapte, branza, sare, piper, ierburi aromatice. Descoperă rețeta tradițională de musaca de cartofi cu carne tocată, un deliciu balcanic perfect pentru întreaga familie. Află cum să prepari acest fel de mâncare savuros și reconfortant, cu instrucțiuni pas cu pas […]
Musaca de curcan
PrinteazaMusaca de curcan din: airpi de curcan, cartofi, iaurt, unt, branza telemea, cascaval, patrunjel verde, cimbru, sare si piper.
- carnea de la o aripa fiarta de curcan
- 2 cartofi mari (fiert o data cu aripile)
- 100 g iaurt gras
- 200 g unt
- 100 g branza telemea
- 100 g cascaval felii
- patrunjel verde
- cimbru
- sare
- piper negru
Mod de preparare:
Amestecă, pe foc, iaurtul cu 100 g de unt şi brânza bine sfărâmată, până obţii un sos alb.
Unge o tavă cu puţin unt, pune fâşiile de carne tăiată frumos, apoi adaugă sosul alb.
Fă un piure din cartofii fierţi cu restul de unt şi un praf de sare.
Aşezi feliile de caşcaval peste sosul alb, presari puţin pătrunjel verde, apoi, cu şpriţul, faci gogoloaie de piure. Dai la cuptor 20 de minute.
Musaca de curcan
Pofta buna!
poate iti place si:
Musaca de Cartofi cu Carne Tocată
Musaca cu branza de oaie
Musaca cu branza de oaie din: vinete, ulei, ceapa, rosii, carne de vita, vin, zahar, pesmet, branza, unt, faina, lapte, ou, condimente. Ingrediente: 400 g vinete sare 4 linguri cu ulei de măsline 2 cepe 3 roşii 400 g carne de vită, tocată 100 ml vin alb sec 1 linguriţă de zahăr 1 vârf de […]
Pofta buna!