Musaca de carne si ciuperci
PrinteazaO reteta gustoasa de musaca din: carne tocata, ciuperci, smnatana, ceapa, oua, patrunjel, sare si piper.
- 600 g ciuperci cu pălării mari
- 400 g carne tocată
- 1 ceapă
- 4 ouă
- 3 linguri smântână
- 1 legătură pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cureţi şi speli ciupercile, le tai picioruşele şi frigi pălăriile pe grătarul încins. Cureţi ceapa, o tai mărunt, toci şi picioruşele rămase de la ciuperci, apoi le căleşti împreună cu carnea în ulei 10-15 minute.
Amesteci compoziţia obţinută cu 3 ouă bătute, verdeaţa tocată şi potriveşti de sare şi piper. Aşezi apoi, într-un vas, un strat de pălării de ciuperci, compoziţia de carne şi încă un strat de pălării de ciuperci.
Amesteci smântână cu oul rămas, torni peste musaca şi dai totul la cuptor pentru 35-40 de minute.
Musaca de carne si ciuperci
Pofta buna!
Foarte buna musacaua de carne cu ciuperci