Musaca de cartofi cu branza de vaci sau de oaie
PrinteazaFierbi cam 1 kg de cartofi şi îi cureţi de coajă. Intre timp pregăteşti tava. Pui un strat bun ulei, să nu se prindă. Primul strat este de cartofi. Dai cartofii prin răzătoarea mare şi îi aşezi bine în tavă (se apasa) cu furculiţa sau lingura de lemn ca să se aşeze bine în tavă.
Al doilea strat: razi brânza tot prin răzătoarea mare (brânză de vaci sau de oaie, după preferinţă). Tot prin râzătoare poţi da şi ceapa, care dă o aromă deosebită. Al treilea strat este de cartofi, iar deasupra şi ultimul strat este de brânză.
Peste acest ultim strat torni următoarea compoziţie: baţi 3 ouă cu suc de roşii, puţin piper, puţină sare. Deasupra presari pătrunjel. Dai la cuptor 15-20 de minute, depinde de cuptor. 0 serveşti caldă sau rece. Este delicioasă
Musaca de cartofi cu branza de vaci sau de oaie
Pofta buna!
Incoming search terms:
- musaca de cartofi cu branza la cuptor