Musaca de cartofi cu branza de vaci sau de oaie

Printeaza

Fierbi cam 1 kg de cartofi şi îi cureţi de coajă. Intre timp pregăteşti tava. Pui un strat bun ulei, să nu se prindă. Primul strat este de cartofi. Dai cartofii prin răzătoarea mare şi îi aşezi bine în tavă (se apasa) cu furculiţa sau lingura de lemn ca să se aşeze bine în tavă.

Al doilea strat: razi brânza tot prin răzătoarea mare (brânză de vaci sau de oaie, după preferinţă). Tot prin râzătoare poţi da şi ceapa, care dă o aromă deosebită. Al treilea strat este de cartofi, iar deasupra şi ultimul strat este de brânză.

Peste acest ultim strat torni următoarea compoziţie: baţi 3 ouă cu suc de roşii, puţin piper, puţină sare. Deasupra presari pătrunjel. Dai la cuptor 15-20 de minute, depinde de cup­tor. 0 serveşti caldă sau rece. Este delicioasă

Musaca de cartofi cu branza de vaci sau de oaie

Musaca de cartofi cu branza de vaci sau de oaie

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • musaca de cartofi cu branza la cuptor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.