Musaca de cartofi cu carne tocata

Printeaza

Musaca de cartofi cu carne tocata din: carne de vita, carne de porc, ceapa, cartofi, cascaval, oua, smantana, unt, sare, piper.

Ingrediente:Musaca de cartofi cu carne tocata

  • 500 g carne de vită
  • 500 g carne de porc
  • 4 cepe
  • 4 cartofi mari
  • 200 g caşcaval ras
  • 2 ouă
  • 300 g smântână
  • 100 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea o tocăm şi o călim în ulei cu ceapă, cartofii se curăţă, se spală, apoi se taie felii şi se prăjesc în ulei încins.

Ungem tava cu unt şi punem un rând de cartofi, un rând de carne şi repetăm, până se termină, apoi turnăm deasupra smântâna bătută cu ou, sare, piper şi caşcavalul ras, după care dăm la cuptor, până se rumeneşte.

Se serveşte deasupra cu un sos din 200 g suc de roşii, 100 g smântână, o lingură de miere, sare şi piper.

Musaca de cartofi cu carne tocata

Moussaka - traditional Bulgarian food

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • musca de cartofi
  • musca de cartofi cu carne tocata

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.