Musaca de cartofi cu carne tocata
PrinteazaMusaca de cartofi cu carne tocata din: carne de vita, carne de porc, ceapa, cartofi, cascaval, oua, smantana, unt, sare, piper.
- 500 g carne de vită
- 500 g carne de porc
- 4 cepe
- 4 cartofi mari
- 200 g caşcaval ras
- 2 ouă
- 300 g smântână
- 100 g unt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea o tocăm şi o călim în ulei cu ceapă, cartofii se curăţă, se spală, apoi se taie felii şi se prăjesc în ulei încins.
Ungem tava cu unt şi punem un rând de cartofi, un rând de carne şi repetăm, până se termină, apoi turnăm deasupra smântâna bătută cu ou, sare, piper şi caşcavalul ras, după care dăm la cuptor, până se rumeneşte.
Se serveşte deasupra cu un sos din 200 g suc de roşii, 100 g smântână, o lingură de miere, sare şi piper.
Musaca de cartofi cu carne tocata
Pofta buna!
Incoming search terms:
- musca de cartofi
- musca de cartofi cu carne tocata