Musaca de cartofi cu zarzavat

Printeaza

Musaca de cartofi cu zarzavat

Ingrediente:Musaca de cartofi cu zarzavat

  • 500 g cartofi
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingură unt
  • 1 morcov
  • 1 pătrunjel
  • 3 cepe mrjlocii
  • 2 linguri untură
  • 1 lingură bulion
  • 1 lingură pesmet
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se face un piure de cartofi . Separat se fierb un morcov şi un pătrunjel. Se taie ceapa mărunt, se prăjeşte cu puţină untură şi se adaugă morcovul şi pătrunjelul trecute prin maşină.

Se potriveşte de sare. Se unge cratiţa cu untură, se presară pesmet şi se întinde un strat de piure de cartofi. Deasupra se aşază zarzavatul tocat peste care se pune restul de piure.

Se toarnă bulion subţiat cu apă, cât să acopere cartofii, se dă la cuptor. Când este gata, se răstoarnă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.