Musaca de cartofi si spanac

Printeaza

Musaca de cartofi si spanac din: cartofi, spanac, kaizer, cascaval, branza feta, pesmet, usturoi, lapte, ulei, sare, piper, concentrat de legume.

Ingrediente:Musaca de cartofi si spanac

  • 800 g cartofi
  • 200 g spanac
  • 150 g kaizer
  • 150 g caşcaval
  • 150 g brânză feta
  • 3 linguri pesmet
  • 2 căţei de usturoi
  • 200 ml lapte
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 linguriţă concentrat de legume

 

Mod de preparare:

Tai kaizerul feliuţe şi-l prăjeşti uşor. Adaugi spanacul, bine spălat şi-l laşi până se înmoaie. Apoi, pui usturoiul pisat, caşcavalul şi brânza feta, rase, 2 linguri pesmet şi 1 linguriţă concentrat de legume, într-o tavă unsă pui un rând de cartofi felii, peste ei aşezi amestecul format din spanac şi brânzeturi.

Acoperi cu al doilea rând de cartofi felii, condimentezi şi torni 200 ml lapte. Dai tava la cuptor pentru 35-45 de minute, până se rumeneşte deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.