Musaca de cartofi si spanac
PrinteazaMusaca de cartofi si spanac din: cartofi, spanac, kaizer, cascaval, branza feta, pesmet, usturoi, lapte, ulei, sare, piper, concentrat de legume.
- 800 g cartofi
- 200 g spanac
- 150 g kaizer
- 150 g caşcaval
- 150 g brânză feta
- 3 linguri pesmet
- 2 căţei de usturoi
- 200 ml lapte
- ulei
- sare
- piper
- 1 linguriţă concentrat de legume
Mod de preparare:
Tai kaizerul feliuţe şi-l prăjeşti uşor. Adaugi spanacul, bine spălat şi-l laşi până se înmoaie. Apoi, pui usturoiul pisat, caşcavalul şi brânza feta, rase, 2 linguri pesmet şi 1 linguriţă concentrat de legume, într-o tavă unsă pui un rând de cartofi felii, peste ei aşezi amestecul format din spanac şi brânzeturi.
Acoperi cu al doilea rând de cartofi felii, condimentezi şi torni 200 ml lapte. Dai tava la cuptor pentru 35-45 de minute, până se rumeneşte deasupra.
Pofta buna!