Musaca de dovlecei cu soia granule

Printeaza

Musaca de dovlecei cu soia granule din: dovlecei, soia, rosii, oua, smantana, marar, patrunjel, sare, ulei, vegeta.

Ingrediente:Musaca de dovlecei cu soia granule

  • 5 dovlecei
  • 100 g soia granule
  • 500 g roşii pentru gătit
  • 2 ouă
  • 100 g smântână degresată
  • 1 legătură mărar şi pătrunjel
  • sare
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 linguriţă vegeta

 

Mod de preparare:

Dovleceii se taie rondele de 1 cm şi se călesc în cratiţa de teflon cu puţin ulei, pe o parte şi pe cealaltă. Pe măsură ce se prăjesc, se scot pe şerveţele de hârtie (dacă se consideră că rondelele sunt îmbibate cu mult ulei).

Soia granule se hidratează cu apă fierbinte şi vegeta, apoi se înăbuşă cu puţin ulei. Se amestecă cu mărarul tocat fin şi cu un ou, şi se pune peste primul strat de dovlecei care au fost aşezaţi într-un vas de Jena.

Pe urmă, se pune un strat de roşii tăiate rondele şi se acoperă cu al doilea strat de rondele de dovlecei. Se garniseşte cu oul bătut cu smântână şi pătrunjel.

Totul se dă la cuptor circa 40 de minute. Se decorează cu felioare de roşii şi câteva frunze de pătrunjel. Se taie numai după ce s-a răcit puţin.

Cu aceleaşi componente, în afară de dovlecei, se poate face şi musacaua de vinete.

 

Pofta bună!

 

 

Incoming search terms:

  • musaca de dovlecei cu soia

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.