Musaca de dovlecel cu rosii si branza

Printeaza

Musaca de dovlecel cu rosii si branza din: dovlecei, ulei, sare, rosii, ceapa verde, marar verde, piper, caşcaval, brânză, ouă.

Musaca_de_dovlecel_cu_rosii_si_branza

Ingrediente:

  • 2 dovlecei mijlocii
  • 100 ml ulei
  • sare
  • 2 roşii
  • 2 fire de ceapă verde
  • mărar verde
  • piper
  • 100 ml vin alb
  • 100 g caşcaval
  • 100 g brânză
  • 2 ouă

Mod de preparare:

Tai dovleceii în felii subţiri pe lun­gime, pe care le presari cu sare, le laşi 30 de minute, după care le prăjeşti puţin în ulei încins.

Tai rondele roşiile, toci ceapa verde şi mărarul mărunt şi adaugi peste toate vinul, sare şi piper.

Tapetezi fundul unui vas termorezistent cu felii de dovlecel prăjit, peste care aşezi un strat de rondele de roşii, ceapă tocată şi brânza ameste­cată cu mărarul verde tocat mă­runt.

Adaugi în umplutură sare şi piper, după gust. Acoperi cu un strat de dbvlecel. Baţi ouăle cu caşcavalul ras şi torni amestecul peSte musaca.

Scuturi vasul şi îl pui în cuptorul preîncălzit, la 190 de grade Celsius, pentru 20 de minute.

Musaca de dovlecel cu rosii si branza

Musaca_de_dovlecel_cu_rosii_si_branza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.