Musaca de fasole verde cu piure de cartofi

Printeaza

Musaca de fasole verde cu piure de cartofi

Inrgrediente:Musaca de fasole verde cu piure de cartofi

  • 1 kg fasole verde
  • 3-4 morcovi
  • 500 g cartofi
  • 150 g margarina
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi fasolea şi morcovul, le speli, rupi fasolea în bucăţi, tai morcovul mărunt, apoi le înăbuşi în jumătate din cantitatea de margarina. Când s-au înmuiat potriveşti gustul de sare şi dai cratiţă deoparte.

Cureţi cartofii, îi fierbi în apă cu sare şi când sunt gata, faci un piure. Ungi apoi un vas cu margarina şi aşezi un strat de fasole cu morcov, unul de piure până termini cu unul de fasole.

Dai mâncarea la cuptor, la foc iute, să se rumenească pentru 20 de minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.