Musaca de legume cu carne

Printeaza

Musaca de legume cu carne

Ingrediente:Musaca de legume cu carne

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2-3 dovlecei
  • 4 gogoşari
  • 1/2 kg roşii
  • 700 g carne de porc
  • 2 linguri de smântână
  • 2 linguri făină
  • 1 ou
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi legumele, apoi tai ceapa şi gogoşarii mărunt, dovleceii cubuleţe, roşiile felii şi dai morcovul pe râzătoare. înăbuşi apoi într-o cratiţă cu unt şi puţină apă o parte din ceapă, morcovul ras, dovleceii şi gogoşarii.

Treci apoi carnea prin maşina de tocat şi o rumeneşti împreună cu ceapa tocată rămasă. Când e bine pătrunsă, iei carnea de pe foc şi o amesteci cu oul, vedeaţa tocată, smântână, sare şi piper după gust.

Musaca de legume cu carne1

Pui apoi într-o tavă mai înaltă un strat de legume, compoziţia de came, feliile de roşii şi un ultim strat cu legume înăbuşite. Torni puţină zeamă în care au fiert legumele şi dai totul la cuptor pentru 25-30 de minute.

Musaca de legume cu carne

Musaca de legume cu carne

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.