Musaca de legume cu sos de ciuperci
PrinteazaMusaca de legume cu sos de ciuperci
- 200 g morcovi
- 600 g cartofi
- 250 g spanac
- 330 g mazare
- 50 g ceapa taiata marunt
- 1 legatura patrunjel verde tocat
- 50 g unt
- 15 g pesmet
- 25 g cascaval ras
- sare
- piper
- condimente
- sos ciuperci
Mod de preparare:
Cartofii se fierb in coaje, se curata si se taie felii. Morcovii se curata si se fierb, apoi se taie felii. Spanacul se fierbe, se raceste si se taie. Mazarea se fierbe.
In untul incalzit se adauga sosul de ciuperci si se amesteca bine. Se adauga smantana si se fierbe 10 minute. Compozitia se amesteca cu cartofii, morcovii, mazarea, spanacul, ceapa, patrunjelul verde. Se adauga sare, piper, condimente
Se tapeteaza o tava cu unt si pesmet. Se adauga compozitia, se presara deasupra cascavalul si se introduce in cuptorul incins 10 minute. Se serveste fierbinte cu sos de ciuperci.
Pofta buna!