Musaca de legume si cabanos
PrinteazaMusaca de legume si cabanos din: cartofi, carnati cabanos, legume mexicane, vinete, rosii, ciuperci, casaval, mozzarella, oua, sare, piper, ulei, ceapa, smantana. fara poza
- 6 cartofi
- 3 carnati cabanos
- 450 g legume mexicane (congelate)
- 2 vinete
- 4 rosii
- 500 g ciuperci
- 150 g cascaval sau mozzarella
- 4 oua
- sare
- piper
- 100 ml ulei
- 3 cepe
- 350 ml smantana
Mod de preparare:
Ceapa o toci marunt si o pui la calit intr-o cratita. Adaugi legumele mexicane, cabanosul taiat felii, ciupercile spalate si tocate felii. Potrivesti gustul de sare si piper si le lasi circa 15 minute la calit. Separat tai felii subtiri cartofii, vinetele si rosiile. Amesteci ouale batute cu smantana, apoi adaugi in compozitie sare si putin piper, dupa gust.
Ungi un vas jena sau o tava cu putin ulei, adaugi un strat de cartofi, unul de rosii si unul de vinete, pui jumatate din compozitia calită, apoi alt strat de legume felii si restul de compozitie calita. Torni sosul de smantana cu oua deasupra si razi cascavalul. Dai musacaua la cuptor, la foc domol, pentru circa o ora, pana se rumeneste.
Pofta buna!