Musaca de macaroane

Printeaza

Musaca de macaroane din: carne, macaroane, ou, unt, lapte, sare, suc de rosii.

Ingrediente:Musaca de macaroane

  • 100 g carne de vita sau de pasăre fiarta si tocata
  • 70 g macaroane
  • 1 ou
  • 15 g unt
  • 2-3 linguri lapte
  • sare
  • 1-2 linguri suc de rosii

 

Mod de preparare:

Se fierb macaroanele în apă clocotită cu sare, la foc încet, pană cand se înmoaie, fără să se sfarame. Se scurg, se clătesc cu apă caldă şi se strecoară din nou.

Se pun într-un castronel yenna sau emailat, în straturi alternative de macaroane cu carne fiartă tocată, fără să se umple vasul complet. Oul se bate cu laptele şi se toarnă deasupra.

Se adaugâ şi untul topit şi se pun într-un vas cu apă caldâ la cuptor, la un foc mai tare, unde se lasâ să fiarbă panâ cand încep să se rumenească la suprafaţă.

Cand este gata se stropeşte cu sucul de roşii proaspăt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.