Musaca de peşte aromata
PrinteazaMusaca de peşte
- 500 g macrou congelat
- 1 kg cartofi
- 5 cepe
- 3 linguri bulion
- oţet
- sare
- 1 foaie de dafin
- piper
Mod de preparare:
Decongelezi macroul, îl cureţi şi-l pui la fiert în apă cu sare şi puţin oţet. Separat, fierbi cartofii în coajă. în acest timp, cureţi ceapa, o tai solzişori şi o înăbuşi în ulei cu puţină apă.
Faci şi un sos fiert din bulion, o ceaşcă de apă, dafin, sare şi piper după gust. După ce a fiert peştele, îl dezosezi, iar cartofii îi cureţi de coajă şi-i tai rondele.
Intr-o tavă unsă cu ulei aşezi un strat de cartofi, unul de macrou, ceapa călită, sos, cartofi, peşte, ceapă şi sos. Dai musacaua la cuptor cam 15-20 de minute. E foarte gustoasă!
Musaca de peşte
Poftă bună!