Musaca de roşii cu şniţele de porc

Printeaza

O reteta gustoasa de musaca de rosii cu snitel de porc, rosii, ceapa verde, rosmarin, ardei gras, pasta de ardei, vin alb, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Musaca de roşii cu şniţele de porc

  • 4 şniţele de porc
  • 500 g roşii
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 fir rozmarin
  • 3 ardei graşi
  • 3 linguri pastă de ardei
  • 150 ml vin alb
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Intr-o tavă, pui uleiul şi ceapa tocată mărunt. Carnea o sărezi, o piperezi şi o aşezi peste ceapă.

Peste carne adaugi ardeiul tăiat mărunt, pes­te ardei pui roşiile tăiate felii, apoi pasta de ardei.

Torni vinul, presari sare şi piper după gust şi acele de rozmarin. Dai tava la cuptor pentru 45-50 de minute.

Serveşti musacaua caldă, cu garnitură de orez.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.