Musaca de roşii cu şniţele de porc
PrinteazaO reteta gustoasa de musaca de rosii cu snitel de porc, rosii, ceapa verde, rosmarin, ardei gras, pasta de ardei, vin alb, ulei, sare, piper.
- 4 şniţele de porc
- 500 g roşii
- 1 legătură ceapă verde
- 1 fir rozmarin
- 3 ardei graşi
- 3 linguri pastă de ardei
- 150 ml vin alb
- 100 ml ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-o tavă, pui uleiul şi ceapa tocată mărunt. Carnea o sărezi, o piperezi şi o aşezi peste ceapă.
Peste carne adaugi ardeiul tăiat mărunt, peste ardei pui roşiile tăiate felii, apoi pasta de ardei.
Torni vinul, presari sare şi piper după gust şi acele de rozmarin. Dai tava la cuptor pentru 45-50 de minute.
Serveşti musacaua caldă, cu garnitură de orez.
Pofta buna!