Musaca din pulpe de pui cu legume
PrinteazaMusaca din pulpe de pui cu legume
Ingrediente:
- 300 g pulpe de pui dezosate
- 3 cartofi
- două cepe potrivite
- 4 roşii
- doi morcovi
- piper boabe
- sare
- pătrunjel
- foi de dafin
Preparare:
Se taie cartofii, roşiile, ceapa şi morcovul rondele, apoi se aşază într-o tavă un strat de cartofi, peste care se pun roşii, ceapă, morcov, piper boabe, sare şi foi de dafin.
Peste legume se aşază un rând de carne, se repetă până se termină ingredientele. Deasupra, lăsaţi un strat de carne, pentru un aspect plăcut.
Se ţine la cuptor circa o oră. Se serveşte caldă, decorată cu pătrunjel verde tocat.
Musaca din pulpe de pui cu legume
Pofta buna!
Asa fac eu musaca de cartofi.
Ingrediente:
800 g cartofi
500 g carne tocata
100 g cascaval
1 ceapa mare
2 catei usturoi
2 rosii pasate
pasta de tomate
patrunjel
sare si piper
Mod de preparare:
Se curata cartofii si se taie rondele. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei. Dupa ce prinde putina culoare se adauga si carnea tocata.
Se lasa aproximativ 15 minute, iar spre final se adauga rosiile pasate, usturoiul maruntit, patrunjelul, sarea si piperul.
Intr-o tava se aseaza un rand de cartofi, apoi amestecul de carne, peste care se aseaza ultimul rand de cartofi. Pe deasupra se rade cascaval, iar apoi se toarne pasta de tomate diluata cu apa.
Se baga la cuptor.