Musaca de dovlecei cu gris

Printeaza

Musaca de dovlecei cu gris

 

Ingrediente:

  • 2 dovlecei
  • 400 g carne tocată
  • 2 cepe
  • 100 g griş
  • 4 ouă
  • pătrunjel tocat
  • 150 ml lapte
  • ulei
  • condimente

 

 

Mod de preparare:

Musaca de dovlecei cu gris: Tai dovleceii felii subţiri pe lung, con­dimentezi feliile şi le treci prin griş. Prăjeşti ceapa tocată, adaugi carnea, pătrunjelul, 1 ou şi potriveşti gustul de sare şi alte condimente, într-o tavă unsă aşezi un strat de dovlecei, altul de carne şi acoperi cu al doilea strat de dovlecei.

Baţi 3 ouă cu lapte şi torni amestecul peste dovlecei. Dai la cuptor pentru 40-45 minute.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.