Musaca de fasole grasa

Printeaza

Musaca de fasole grasa 

Ingrediente:

  • 1 kg fasole grasă (lată, galbenă)
  • 600 g piept de pui
  • 1 ceapă
  • 3 ouă
  • 3 linguri smântână
  • 1 lingură făină
  • 1 lingură bulion
  • 3 roşii
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Musaca de fasole grasa: Cureţi fasolea de capete, o tai bucăţi mai mici şi o fierbi în apă cu sare.

Carnea spălată şi ceapa curăţată le treci prin maşina de tocat şi apoi le căleşti în ulei timp de 15 minute.

Potriveşti de sare şi piper şi laşi să se răcească.

Numai după ce s-a răcit bine adaugi ouăle şi amesteci foarte bine. Ungi o tavă cu ulei, aşezi un prim strat de păstăi de fasole, apoi un strat de carne şi tot aşa, dar ai grijă să fie 2 straturi de carne şi 3 de fasole.

Tai roşiile felii pe care le aşezi peste ultimul strat de fasole şi din smân­tână, făină, bulion desfăcut cu puţină apă şi un praf de sare faci un sos pe care îl torni peste musaca înainte de a da la cuptor.

O laşi să se coacă timp de 15 minute.

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.