Musaca cu gorgonzola
PrinteazaO reteta delicioasa de mancare cu gorgonzola din: carne, gorgonzola, oua, chifle, rosii, pesmet, mustar, ceapa rosie, usturoi, hasmatuchi, sare, piper si boia dulce.
- 1 kg carne amestec
- 250 g gorgonzola
- 4 ouă
- 2 chifle mari vechi
- 4 roşii
- 50 g pesmet alb fin
- 50 g muştar
- 2 cepe roşii
- 2 căţei de usturoi
- 1 legătură hasmaţuchi
- sare
- piper
- boia dulce
Mod de preparare:
Ceapa, spălată şi curăţată, o toci mărunt. Chiflele le înmoi în apă rece şi le storci bine. Din ceapă, pâine, carne, ouă şi pesmet faci un amestec, iar la urmă, adaugi şi usturoiul tocat mărunt. Speli hasmaţuchi şi rupi frunzuliţele, apoi adaugi în compoziţie 3/4 din legătură.
Pui apoi sare, piper, muştar şi boia, după gust. Roşiile le opăreşti, le decojeşti şi le tai felii, la fel şi brânza. încingi cuptorul la 175 de grade şi introduci tava.
Musaca cu gorgonzola
Pofta buna!