Musaca de cartofi cu soia din: cartofi, ceapa, patrunjel, ulei, lapte de soia, soia, margarina, sare, pesmet. Ingrediente: 1 kg cartofi 3 cepe 1 legătură pătrunjel 3 linguri ulei circa 150 ml lapte de soia 300 g soia granule 50 g margarină sare câte 1 lingură margarină şi pesmet pentru formă Mod de preparare: Inmoi granulele […]
Musaca de hribi
PrinteazaMusaca de hribi din: hribi, carne tocata, ceapa, verdeata, ulei, sare piper si oua.
Ingrediente:
- 1 kg hribi
- 1 kg carne tocată
- 2 cepe
- verdeaţă
- ulei
- sare
- piper
- 2-3 ouă.
Mod de preparare:
Speli bine hribii, apoi desfaci pălăriile, iar picioruşele le tai mărunt.
Tai mărunt ceapa, o căleşti în puţin ulei, apoi adaugi carnea şi partea hribilor tăiată mărunt.
Sărezi şi piperezi după gust şi după ce carnea şi-a schimbat culoarea, iar zeama lăsată de ciuperci a scăzut, dai vasul deoparte.
Când compoziţia s-a răcorit, o amesteci cu ouăle bătute şi verdeaţa tocată.
Pe tava pe care coci ardeii pui pălăriile ciupercilor să se frigă şi când sunt gata, le scoţi într-o farfurie şi le presari cu sare.
Aşezi apoi într-o cratiţă (sau o tavă) un rând de ciuperci fripte, un strat de tocătură până termini cu ciuperci.
Torni zeama pe care au lăsat-o ciupercile şi dai musacaua la cuptor pentru o oră, la foc potrivit.
Poftă bună!
Musaca greceasca cu legume din: cartofi, dovlecei, vinete, ceapa, rosii, ustuori, sare, piper, ulei. Ingrediente: 4 cartofi mari 3 dovlecei 3 vinete 2-3 cepe 1 căpăţână de usturoi 1 kg de roşii sare piper 150 ml ulei de măsline Mod de preparare: Curăţă şi taie rondele cartofii, vinetele şi dovleceii. Căleşte-le pe rând în […]