Musaca de hribi

Printeaza

Musaca de hribi din: hribi, carne tocata, ceapa, verdeata, ulei, sare piper si oua.

Ingrediente:

  • 1 kg hribi
  • 1 kg carne tocată
  • 2 cepe
  • verdeaţă
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 2-3 ouă.

 

Mod de preparare:

Speli bine hribii, apoi desfaci pălăriile, iar picioruşele le tai mărunt.

Tai mărunt ceapa, o căleşti în puţin ulei, apoi adaugi carnea şi partea hribilor tăiată mărunt.

Sărezi şi piperezi după gust şi după ce carnea şi-a schimbat culoarea, iar zeama lăsată de ciuperci a scăzut, dai vasul deoparte.

Când compoziţia s-a răcorit, o amesteci cu ouăle bătute şi verdeaţa tocată.

Pe tava pe care coci ardeii pui pălăriile ciupercilor să se frigă şi când sunt gata, le scoţi într-o farfurie şi le presari cu sare.

Aşezi apoi într-o cratiţă (sau o tavă) un rând de ciuperci fripte, un strat de tocătură până termini cu ciuperci.

Torni zeama pe care au lăsat-o ciupercile şi dai musacaua la cuptor pentru o oră, la foc potrivit.

 

Poftă bună!

Musaca aromata de cartofi cu soia

Musaca de cartofi cu soia din: cartofi, ceapa, patrunjel, ulei, lapte de soia, soia, margarina, sare, pesmet. Ingrediente: 1 kg cartofi 3 cepe 1 legătură pătrunjel 3 linguri ulei circa 150 ml lapte de soia 300 g soia granule 50 g margarină sare câte 1 lingură margarină şi pesmet pentru formă   Mod de preparare: Inmoi granulele […]

Musaca greceasca cu legume

Musaca greceasca cu legume din: cartofi, dovlecei, vinete, ceapa, rosii, ustuori, sare, piper, ulei. Ingrediente: 4 cartofi mari 3 dovlecei 3 vinete 2-3 cepe 1 căpăţână de usturoi 1 kg de roşii sare piper 150 ml ulei de măsline   Mod de preparare: Curăţă şi taie rondele cartofii, vinetele şi dovleceii. Căleşte-le pe rând în […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.