Musaca de legume

Printeaza

Musaca de legume din: vanata, ceapa, rosii, dovlecel, usturoi, patrunjel, ulei, condimente si piper.

Ingrediente:

  • 1 vanata
  • 2 cepe
  • 3-4 rosii
  • 1 dovlecel
  • 1 capatana de usturoi
  • patrunjel
  • ulei
  • condimente
  • piper

 

Mod de preparare:

Musaca de legume: Spala vanata, tai-o in felii potrivite, pune un praf de sare si lasa la scurs. Taie ceapa rondele. Intr-un vas uns cu ulei, aseaza in straturi feliile de dovlecel, vanata, rosie si ceapa.

Printre straturi, pune rondele de ustuoi, condimente si verdeata tocata din.

Stropeste legumele cu putin ulei si apa. Acopera cu folie de aluminui si lasa la cuptor, la foc moderat, aproximativ 40-45 de minute.

Cu zece minute inainte de a opri. focul, indeparteaza folia.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • musaca de legume

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.