Musaca de miel din: carne tocata de miel, ceapa, usturoi, pasta de tomate, menta, vinetefeta, iaurt grecesc, oua.
Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc.
timp de preparare 5 minute, timp de gatire 50 minute, 4-6 portii
Ingrediente:
675 gr carne tocata de miel
1 ceapa, tocata
1 catel usturoi, tocat
3 linguri pasta de tomate
2 linguri menta
2 vinete
75 gr feta
500 gr iaurt grecesc
2 oua
Mod de preparare:
Intr-o tigaie gatiti carnea cu ceapa si usturoiul timp de 5 minute. Adaugati pasta de rosii si menta, asezonati cu sare si piper si gatiti 2-3 minute.
Intre timp, taiati vinetele felii subtiri si apoi prajiti pe fiecare parte.
Pregatiti o tava si incorporati jumatate din mixul de carne. Asezati deasupra felii de vinete.
Presarati feta si adaugati restul de carne si apoi asezati feliile de vinete. Mixati iaurtul cu oualele si turnati deasupra.
Dati la cuptor timp de 30-35 minute. Serviti cu cu salata, dupa preferinta.
Musaca cu carne de miel din: carne de miel, cartofi, unt, ceapa, usturoi, patrunjel, sare, piper, vinete, rosii, oua, iaurt, parmezan. Ingrediente: 700 gr carne de miel 700 gr cartofi curăţaţi şi tăiaţi felii 125 gr unt o ceapă mare, tocată 2-4 căţei de usturoi, zdrobiţi 3 linguri pastă de tomate o lingură pătrunjel verde […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.