Musaca olteneasca
PrinteazaMusaca olteneasca din: cartofi, carne tocata de porc, ciuperci, ceapa, sare, piper si oua.
- 1 kg cartofi fierti
- 1 kg carne tocata de porc
- 1/2 kg ciuperci
- 3-4 cepe
- sare
- piper
- 2 oua
Mod de preparare:
Cartofii fierţi îi dai prin maşina de tocat împreună cu carnea. Ceapa o căleşti împreună cu ciupercile tăiate mărunt într-un păhărel cu ulei, iar după călire, amesteci cu cartofii şi carnea şi condimentezi după gust.
Ungi tava apoi pui compoziţia în tavă şi o netezeşti.
Baţi cele 2 ouă şi le întinzi deasupra compoziţiei. După răcire, tai musacaua bucăţi ca pe o prăjitură şi o serveşti cu salată de varză.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- musaca olteneasca
- https://www restaurantedelux ro/musaca-olteneasca html